Dodgebow ( Archery Battle )

25,40

Beschrijving

Dodgebow, Archery Tag of Arrow Tag is een ultieme combinatie van intensiteit, adrenaline en spanning die je ook ervaart bij het spelen van Paintball. Met als grote voordeel, geen blauwe plekken!

Gewapend met pijl, boog en een goede teamstrategie schakel je één voor één je tegenstanders uit of schiet je tactisch alle doelen als eerste om.

Het originele speelveld van Dodgebow lijkt op dat van trefbal (Dodgeball) in het Engels. Bij dit spel wordt je groep in 2 gedeeld. Je kan winnen door al je tegenstanders te raken en dus “uit” te schieten of als eerste de 5 targets om te schieten.
Naast het standaard format zijn er nog vele andere mogelijkheden van spelvormen zoals capture the flag , bescherm de koning (of feestvarken),…

Natuurlijk waarborgen we 100% jullie veiligheid!

Er wordt gespeeld met speciale Larppijlen (pijlen met dop), een beschermmasker en een aangepaste boog die zowel rechts- als linkshandig is.
Dodgebow kan gespeeld worden met groepen van 12 tot 30 personen. Het kan bijna overal gespeeld worden op een buiten- of binnenterrein van min. 15 op 25 meter. Denk bijvoorbeeld aan een sportveld of in een sporthal, maar evengoed in een wei, een stukje bos, op het strand of binnen in een magazijn, loods of grote vergaderruimte!

Dodgebow ook op jouw event?! Het kan en is bovendien zeer veilig!

Prijzen : 25,40 euro per persoon voor 12 tot 19 personen

22,20 euro per persoon vanaf 20 personen