Laag touwenparcours

701,80

Beschrijving

Het laag touwenparcours verdient zeker zijn plaatsje in het blikvangersaanbod, Dit mobile klim- en klauterparcours is de absolute eyecatcher op elk evenement . Dit parcours bezorgt de actieve deelnemer en de mindere avontuurlijke toeschouwer een onvergetelijk moment tijdens uw evenement !

Door het inzetten van het laag touwenparcours op uw evenement , opendeurdag , promoactie, …breng je een spraakmakende en avontuurlijke activiteit naar elke locatie ; midden in de stad, op een rustige weide, op de parking van uw bedrijf of zelfs indoor zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden !

Het laag touwenparcours is mobiel, vrijstaand en kan opgebouwd worden op een vlakke  zachte of harde ondergrond . Door de samenstelling van de constructie is het zeer makkelijk om het laag touwenparcours aan te passen qua grote en opstelling . Tevens is er geen nood aan hoge bomen , bergen , of andere bevestigingspunten .

het vorderingsniveau van het parcours is maximum 80 cm. Hierdoor is er geen extra valbeveiliging nodig.

Het parcours is toegankelijk vanaf 7 jaar , Mits de nodige persoonlijke begeleiding kunnen zelfs jongere kinderen het avontuur opzoeken en hun grenzen te verleggen

Het parcours kan van 6 naar 8 hindernissen uitgebreid worden

De prijs omvat de op- en afbouw van het laag touwenparcours, de huur van het materiaal en begeleiding van 2 personen

De prijs vermeld is de prijs voor 6 hindernissen  voor 1\2 dag

Naargelang waar het evenement doorgaat kan er km vergoeding gerekend worden !